Norges Bandyforbund

Hordaland Bandykrets
Org.nr.: 997 371 089
Kontonummer: 3633 51 69527

KONTAKT INFO
  • Adresse: Hordaland Bandykrets,
    DNB Arena, Ishockeyveien 1, 4021 Stavanger
  • Telefon: 936 60 414
  • Epost: sorvestbandy@gmail.com

Pre-season dommersamling

Alle kretsens aktive dommere inviteres til dommersamling torsdag 5. oktober kl 17.30 på Brann Stadion. Vi minner om at for å dømme i 1. divisjon herrer må man delta på denne samlingen, jmf. lokale bestemmelser i HBK.

Før samlingen ønsker vi at alle dommere registrerer seg på http://innebandyregler.no/. Etter registrering ber vi dere gjennomføre testen "Generell regeltest Hordaland Bandykrets høsten 2017". Denne kan dere ta så mange ganger dere vil, og dere vil få (noen) nye spørsmål for hver gang. Dommere som ønsker å dømme i 1. divisjon herrer, eller bare ønsker å utfordre seg selv, tar og består testen "Obligatorisk regeltest Hordaland Bandykrets høsten 2017". Alle hjelpemidler er tillatt. Dere vil ikke få fasit etter testen, men den vil bli gjennomgått på samlingen.

For første gang i HBK gjennomfører vi også fysisk test på starten av dommersamlingen, så ta med joggesko og treningstøy til utendørs aktivitet. Etter løpetesten blir det mat og drikke, gjennomgang av teoritesten(e), elektronisk kampskjema, samt annen informasjon fra DK og kretsen.

Påmelding gjøres på vår Facebookside "Hordaland Bandykrets dommere", eller på e-post til dk@hordaland-bandykrets.no.


Foto: Anniken Bye